Marius Bodea la Forumul Dezvoltării Durabile a Județelor Moldovei

Marius Bodea la Forumul Dezvoltării Durabile a Județelor Moldovei

Astăzi, 18 martie, dl. Marius BODEA, președintele PNL Municipiul Iași și candidatul PNL la Primăria Municipiului Iași, a participat la cea de-a II-a ediție a ”Forumului Dezvoltării Durabile a Județelor Moldovei”, eveniment organizat de către Universitatea Apollonia.

În cadrul acestui eveniment s-a discutat despre necesitatea ca autostrada Moldova – Transilvania să fie inclusă ca proiect prioritar în MasterPlanul General de Transport al României, document ce va fi aprobat de Parlament în perioda următoare.

Dl. Marius BODEA a făcut o prezentare cu privire la motivele concrete pentru care acest document trebuie să fie modificat înainte de aprobarea în Parlament.

Ieșenii și toți locuitorii din Regiunea de Nord-Est au nevoie de realizarea autostrăzii Moldova – Transilvania în viitorul apropiat. Nu îmi pot imagina dezvoltarea durabilă a Iașului fără autostrada care să ne lege de vestul României și Europei. Această autostradă este necesară și pentru a aduce românii de peste Prut mai aproape de Europa. Faptul că niciun reprezentant din conducerea Primăriei Municipalității ieșene nu a fost astăzi prezent în partea de deschidere arată superficialitatea cu care administrația locală se raportează la acest proiect fundamental pentru comunitatea noastră”, a declarat Marius BODEA, președintele PNL Municipiul Iași și candidatul PNL la Primăria Municipiului Iași.

În cadrul acestui eveniment au mai luat cuvântul reprezentanți ai ADR Nord-Est, ai mediului universitar și ai societății civile.

forumul dezvoltarii durabile

Comentarii

comentarii